zaterdag 14 maart 2009

CE 3 is kampioen!


De club heeft opnieuw een hoogtepunt te vieren! Nadat eerder CE 2 het kampioenschap veiligstelde, volgde deze week CE 3 haar voorbeeld. Dit geschiedde nadat het maandag jl. zelf De IJssel 1 vrij eenvoudig versloeg, terwijl gisteren Overschie schipbreuk leed in de onderlinge wedstrijd tegen Onesimus, dat tot de tanden gewapend aan de start verscheen omdat het zelf nog streed voor lijfsbehoud in de eerste klasse.
Clement van Eijsden kwam na afloop nog even naar onze speelzaal om de goede tijding te melden (hij woont enkele honderden meters van onze lokatie). We vonden het een geweldig leuk gebaar van hem en langs deze weg onze felicitaties aan Onesimus met het behaalde resultaat over dit seizoen. Geen makkelijk seizoen, omdat de club zoals u weet Frans Koevermans verloor (en hoewel Frans niet meer aan onze vereniging verbonden was, was dat ook een verlies voor ons).

Filip Borst

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel erg goed nieuws , gefeliciteerd allen.

Cor de Wit

Anoniem zei

Ik ben zo blij! Ik zat altijd in het team dat het net niet haalde. Uiteindelijk dan toch gelukt om kampioen te worden. Gefeliciteerd teamgenoten!

Anoniem zei

Ha, dan hebben we een echte Joop Zoetemelk in ons midden !

Proficiat !! En nu nog CE-1 en CE-4 ?!

Peter

Anoniem zei

in 1 woord fantastisch!! Hebben die promotieklasse teams net opgelucht adem gehaald dat ze van ons verlost zijn, staat het volgende team alweer te wachten...

GEWELDIG!

Gijsbert

Anoniem zei

Beste Victor,

In al die jaren bij IJsselmonden en Lombardijen dat ik schaak ben ik zelf ook nog nooit kampioen geworden met een schaakteam. Wel een aantal keren heel dichtbij. Nu kunnen we de laatste wedstrijd nog even laten zien waarom wij de terechte kampioen zijn in 1B.

mvg,

Sascha