zaterdag 17 september 2016

Het tweede wederom niet goed uit de startblokken

Het lijkt wel een slechte traditie te worden die seizoensopeningen van het tweede. Nu ook weer liepen we tegen een nederlaag aan. Ditmaal tegen het sterke tweede uit Arnhem.

Het  begon allemaal voortvarend, mijn tegenstander had duidelijk zin in het nieuwe seizoen en offerde een pion, toen dit niet uit de verf kwam offerde hij er nog een kwaliteit achter aan, dit bleek ook niet te werken en werd er uiteindelijk maar opgegeven.  Hierna volgden een serie remises van Filip, Cor, Jelle en Marcel, maar toen was de koek op.

John verloor, in een partij waar hij er nergens goed uit leek te komen. Kees stond een pion achter maar had goede compensatie met een sterk paard,  de remise leek binnen handbereik, maar waarschijnlijk had zijn paard de andere kant op gemoeten om dit te bewerkstelligen. Tenslotte nog Kresna, hoe hij nog verloor is mij ontgaan ik dacht dat het allemaal binnen de remise marge was en wellicht zelfs iets beter voor wit, een forse blunder moet zijn deel zijn geweest. Eindstand 3-5 voor de bezoekers.


Geen opmerkingen: