zaterdag 9 juli 2016

Aankondiging: Persoonlijk Kampioenschap RSB 2016

Ook dit jaar is er weer het Persoonlijk Kampioenschap van de RSB. Het wordt gehouden van woensdagavond 10 augustus tot en met zaterdagmiddag 20 augustus: 5 avonden en 2 middagen.
De locatie is nieuw: de bibliotheek Boekenberg in Spijkenisse, thuisbasis van de schaakvereniging met dezelfde naam die ook voor de ongetwijfeld vlekkeloze organisatie zorgt.
Wie denkt dat Spijkenisse ver weg is: dat valt reuze mee, gelet op de uitstekende bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer. We beginnen op de avonden wel een kwartier eerder (19.45) dan vorig jaar.
Er zijn zowel in de A-groep als in de B-groep mooie geldprijzen te verdienen. En het inschrijfgeld is met 2,50 euro verlaagd voor wie vooruit per bank betaalt.

Alle informatie + het inschrijfformulier is te vinden op de website van de RSB onder Toernooien, Persoonlijk Kampioenschap, Persoonlijk Kampioenschap RSB 2016.

Wacht niet te lang met inschrijven, al kan dat natuurlijk nog tot vlak voor het toernooi. Hoe meer mensen er op de deelnemerslijst komen, hoe inspirerender dit is voor degenen die na hen komen.

Ik hoop je op 10 augustus in de Boekenberg te begroeten,

Namens het bestuur van de RSB,
Peter de Weerd
Contactpersoon PK 2016

2 opmerkingen:

Ton zei

Bijna een uur met het OV vanuit Rotterdam Alexander vind ik niet echt meevallen...

Ton zei

De definitieve KNSB-indeling: http://www.schaakbond.nl/wedstrijdschaak/knsb-competitie/2016-2017/nieuws/definitieve-competitie-indeling-2016-2017