vrijdag 20 februari 2015

Stand groep 3 na speelronde 2

In de nieuwe competitie van de interne gaan de jeugdspelers duidelijk van zich horen. Ze zijn fanatiek, groeien in hun spel en met grote regelmaat aanwezig. Daar kunnen we nog wat van leren. En ondertussen leren zij van de anderen.

In de tweede ronde van de competitie na de splitsing der titanen waren er de volgende partijen te bewonderen. In de eerste partij overheerste de jeugdspelers. Zowel achter de witte als achter de zwarte stukken had zich een opkomend talent opgesteld. Helaas voor Mylan Polder was Elnathan Ghebreal net iets beter. Volgende keer kan dat natuurlijk omgekeerd zijn.

Het goede voorbeeld van Elnathan kon niet gevolgd worden door Dominggus Paays. Maar wat wil je als je tegen zo goede oude rot als Peter de Joode moet spelen. Als penningmeester rekent die alles zou goed door dat hij aan het einde van de partij nog wat extra's overhoudt.

De derde partij was een partij tussen de oudere jongeren Wouter Kuiper en Coen van Baren. De winst voor Wouter zat hem erin dat hij het vele zetten vol hield. Het was duidelijk dat Wouter les krijgt van Gerrit Boer. Alleen Coen wint ook van Gerrit. Dus is het niet gek dat Wouter uiteindelijk het onderspit dolf.

De stand in groep 3 is daarmee als volgt:


Geen opmerkingen: