maandag 8 december 2014

Keizergroep op sinterklaasavond.

Vier partijen waren er afgelopen vrijdag. Deze waren eerder afgelopen dan half 1 ’s-nachts maar er was toch weer genoeg te beleven. We konden deze avond bijvoorbeeld enkele nieuwe spelers verwelkomen in de groep: Hassan en Patrick. Hassan speelde tegen Piet. Hassan bood goed tegenstand maar moest nog aan het speeltempo wennen. Piet won en verstevigde daarmee zijn 2e plek. Marjolein nam het op tegen Patrick, de vader van Joris. Joris speelt mee in groep 1 en Patrick zag hem remise spelen tegen John van de Laar. Hij dacht vast: “dat kan ik ook” en zo gingen vader en zoon met 2 remises op zak naar huis. Peter van Soest nam het op tegen Coen van Baren. Coen pakte weer een overwinning en is ondertussen stiekem opgeklommen naar de 3e plaats ten koste van onze penningmeester. De laatste partij was die tussen Zhi Yang en Gerrit. Zhi Yang besteedt tegenwoordig steeds minder tijd aan zijn partijen maar wint deze wel. Gerrit is ondertussen een middenmoter geworden en dat voor iemand uit het 5e team. Ik denk dat hij binnenkort wel een gesprekje kan verwachten met Eduard.
Aanstaande vrijdag zal het een rustige interne worden omdat team 4,5 en 7 voor de externe spelen. Team 1, 2 en 3 spelen overigens zaterdag. Is dit een record en ooit eerder voorgekomen in 1 weekend? Zo ja, dan heeft de nieuwe wedstrijdleider externe Lendert alvast zijn eerste record op zak!


De stand in de keizergroep is na 13 rondes als volgt:

1 opmerking:

Peter dJ zei

Record in 1 weekend ? Nee, Nog sterker, record in 24 uren !! Hoog tijd om een commandocentrum voor Lendert in De Passage op te bouwen.