zaterdag 21 september 2013

Openingsronde eindigt in gelijkspel

De opening van het KNSB seizoen voor het tweede kende een wat nerveuze start, tegen DD 2 die met twee invallers opkwam (net als wij overigens) verliep het niet helemaal naar wens.
Gezegd moet worden dat de wit spelers hun kansen op meer vergooiden, na een uur spelen hadden Maurice,Lendert,Tjerk en Nancy veel belovende stellingen maar zagen deze helaas uit hun vingers glippen, wat volgde was een een regen aan remises en alles leek nu af te hangen van de Woerdense inbreng.
Zowel Marcel als Jelle stonden een pion achter en eerlijkheid gebied te zeggen dat de compensatie hiervoor twijfelachtig was.
Maar dan kent u de Woerdense hardheid nog niet zowel Marcel als Jelle rechten de rug en er werd hard geknokt voor iedere kans en die kansen kwamen er dan ook. Zodanig zelf dat Marcel opeens een stuk wist te winnen en de partij naar zich toe trok.
Ook Jelle vocht als een leeuw en gedurende lange tijd leek het erop of de partij remise ging worden totdat zijn jeugdige tegenstander opeens met een verbluffend sterk kwaliteitsoffer op de proppen kwam.
Vier tegen vier dus, de kop is eraf, de volgende ronde wachten ons In Tilburg de sterke Stukkenjagers. Tot dan!

Lendert

Klik hier voor een fotoreportage van Marcel Dirks van deze ontmoeting.

2 opmerkingen:

Sascha zei

Netjes heren en dame. Het eerste matchpunt is alvast binnen.

Lentheman78 zei

Lees ook een korte impressie van DD 2.

http://www.dd1852.nl/news.php?i=692