vrijdag 14 juni 2013

Openlucht kloksimultaan door Gijsbert + openlucht snelschaaktoernooi

Altijd al moeite gehad om het thuisfront te overtuigen van de nut en noodzaak van het spelen van een schaaktoernooi op zaterdag? Dit is de ideale kans: neem ze gewoon mee!

Op zaterdag 22 juni a.s. geef ik op de plaatselijke basisschool in Papendrecht een kloksimultaan. Aanvang: 10:00 tot 11:30. In de middag houden we een openlucht snelschaaktoernooi met leuke prijsjes. Aanvang: 13:15 tot 15:00. Je kunt je voor 1 van beide activiteiten of voor beide activiteiten opgeven bij Gijsbert: familiekamerman@ampass.nl. Zie flyer voor locatie en kosten! De opbrengst komt ten goede aan de Augustinusschool.

Er is die dag nog veel meer te doen voor jong en oud. Er wordt een actiemarkt gehouden, een veiling, er zijn spelletjes te doen voor de kinderen, er is van alles te koop. Kortom: een leuk dagje of half-dagje uit voor het gezin. En fietsfanaten weten vast een mooie route uit te stippelen die langs Papendrecht gaat. Kinderdijk is in 20 minuten bereikbaar (ook goed met de auto te doen weet ik uit eigen ervaring!).

Geef je snel op, we maken er een topdag van in Papendrecht!

Zie voor alle info deze PDF van het evenement.

Gijsbert Kamerman

2 opmerkingen:

JCA zei

Is er 's ochtends koffie?
Kan jij de taart bewaren, want we willen daarna gelijk door op de fiets richting Kinderdijk?

Anoniem zei

Hoi John, uiteraard! En de taart bewaar ik voor je:) Logisch dat jij daar aan denkt, wat een zelfvertrouwen!

Geef je wel even op, ik word een beetje zenuwachtig: gaan jullie je allemaal niet opgeven en dan als verrassing een groep mensen met gemiddeld 2000 die onverwacht voor mijn neus staan... Kom op mensen, het wordt mooi weer en Papendrecht is dichtbij!
Gijsbert