zaterdag 22 december 2012

21-12-2012 de Maya’s slaan genadeloos toe.

Terwijl sommige spelers naar Groningen afgereisd waren om daar te schaken en ons zesde team een competitie wedstrijd speelde , maakten de Charlois Europoorters die niet thuis onder de tafel of in de schuilkelder zaten zich op voor ons traditionele kerstschaaktoernooi.

Inge en de geblesseerde Yvonne deelden de hapjes uit. Ruud Kok stond klaar om de quiz samengesteld door Gijsbert Kamerman te presenteren en Andre Osinga vertelde samen met Cor de Wit hope de avond eruit ging zien.

10 ronden schaken op 5 min pppp. teams van 4 spelers.

Verder stond er nog een quiz op het programma. Alsmede de bekendmaking van de winnaar van de in 6 woorden een verhaal vertellen wedstrijd.

Uiteindelijk wonnen , hoe kan het ook anders, de Maya’s overtuigend met 4 bordpunten voorsprong en alle wedstrijden gewonnen de competitie. Ben Boog, Cor de Wit , John v/d Laar en Angelique Osinga behaalden eeuwige roem.

Gangnam stijl met John Leer, Piet Verheij, Marcel Dirks en Zhi Yang Fan eindigde op de tweede plek,

derde werden de Pringles met Hans Uitenbroek, Peter de Joode Arjen Kouwenhoven en Peter van Soest.

De strijdrossen met Peter Kemner, Jaap Staal Cees van Oosterom, Sascha Ottenhof en Tjerk Tinga hadden hun dag niet. Net als de Tussendoortjes onder leiding van Gerard Kool met Hans Nieuwenhuis als gewaardeerde gast.

De quiz: tja is stoom echt een brandstof en waar brandde voor het eerst het Olympisch vuur.Wederom een afgetekende overwinning voor de Maya’s wederom tweede Gangnam stijl.

Winnaar van de 6 woorden wedstrijd werd Peter Kemner eervolle vermeldingen o.a. voor Jaap Staal.

Ik hoop dat de inzendingen hier nog gepubliceerd worden. Het was een gezellige avond.

Met dank aan iedereen die eraan bijgedragen heeft wenst het bestuur van  Charlois Europoort u allen een prettige kerstviering en hoopt een aantal van u a.s vrijdag op de club te zien ( open ) of anders bij het Menno Ploegertoernooi ( u kunt nog inschrijven )

 

Cor de Wit

Geen opmerkingen: