maandag 25 juli 2011

Gerrit Boer , winnaar van de bondsbeker !

Hè, hè, eindelijk weer eens een berichtje, denkt u natuurlijk.

En een erg leuke. Met name voor Gerrit Boer. Hij heeft helemaal alleen de bondsbeker gewonnen met 7 uit 8 !

Deze beker win je met het totaal van je RSB en KNSB score inclusief de punten voor je invalsbeurten. Dus helaas niet het puntentotaal van je bondsscore, invalsbeurten, beker, laatste 3 weekendtoernooien, interne score vorige club , jeugdwedstrijden en die van de afgelopen maand van je stamkroeg op de hoek.

Even leek het afgelopen seizoen dat de winnaar uit de bondsteamsregionen van het 4e, 3e en 2e team zou komen. Dit gezien het mega aantal invalsbeurten (er waren 11 en 13 invallers nodig voor respectievelijk het 2e en het 3e !!) , maar nee hoor, het werd gewoon een schaker uit een gewoon 6e team van de 3e klasse RSB.

In zijn eigen team , waar Gerrit ook nog eens teamleider van was, haalde hij 6,5 punt uit 7 binnen. Met maar 1 invalsbeurt aan het begin van het seizoen in het 5e maakt dat dus 7 uit 8.

Op een gedeeld 2e plaats Michel de Wit, Roger Meng en ja ja Adri Jumelet met 7 uit 9. Roger heeft met zijn debuut voor het 1e een uitstekende prestatie neergezet. Michel , best nog jong in vergelijking met Gerrit , blijft elk jaar lekker meedoen in de top 3. En dus ook Adri Jumelet deed mee ! Jawel lieve schaakbuiskinderen , en hij zat er ook dichtbij! Met 5,5 uit 6 was hij al topscoorder in zijn eigen 7e team maar had alleen 3 invalsbeurten nodig voor resterende 1,5 punt. Ook 7 uit 9 dus! Wie heeft het hier over jeugd ?

En dan zijn we nog niet klaar. Gijsbert Kamerman pakt 4,5 uit 6 in zijn eigen 4e team. De 2,5 uit 4 in het 2e en 3e maakt 7 -10 ! En ook Gijsbert was weer teamleider.

Tip: wordt teamleider komend seizoen . Het is goed voor je bondsscore !

(Behalve voor Ruud Kok dan)

5 opmerkingen:

Adri zei

Zullen we maar houden op 7 uit 9.

herman zei

klopt ! Heb het even veranderd.

Ger in ' t Hout zei

Gerrit, Gefeliciteerd. leuk om het te horen. Groeten van Ger in 't hout

Si Tumbuk zei

Gerrit, van harte gefeliciteerd!

Anoniem zei

Michel was er dicht bij dit jaar. Om te trainen voor de bond gaat hij daarom een gesloten meestertoernooi spelen in Brasschaat

Cor