zaterdag 11 april 2009

Komende vrijdag RSB Bekerfinale!

De unieke prijzenregen bij Charlois Europoort is nog niet helemaal weggetrokken volgens de schaakweerdeskundigen. Niet alleen kan ons eerste nog kampioen worden, er is ook nog zoiets als de RSB Beker. Eindelijk hebben wij ons weer eens voor de finale geplaatst en we zullen alles uit de kast halen om deze ook te winnen. Na lang onderhandelen tussen teamleider Gijsbert, de RSB en tegenstander Krimpen ad IJssel is er uiteindelijk dan een datum gevonden: vrijdag 17 april. De finale zal worden gespeeld op “onze vrijdag”, maar wel op vijandelijk terrein, namelijk de speelzaal van Krimpen: Ontmoetingscentrum "De Tuyter", Nachtegaalstraat 8, 2922 VL Krimpen aan den IJssel, tel. 0180-519931. Aanvangstijd: 20.00 uur.

Krimpen heeft het thuisvoordeel bedongen omdat zij graag publiciteit willen genereren voor hun club. De lokale pers wordt uitgenodigd en het geheel wordt verzorgd met hapjes en drankjes op kosten van Krimpen. Het enige dat wij dienen mee te brengen zijn de supporters, en dat mag uiteraard geen probleem zijn! Meerijden kan, neem even contact op met Gijsbert. Kom ons steunen!

6 opmerkingen:

Jason zei

Voor alle duidelijkheid: supporters en andere toeschouwers krijgen geen hapjes en drankjes. Hehehe. Tot vrijdag!

Anoniem zei

Begrijp ik hier iets niet? Een bekerfinale en de teamleider laat zich omkopen voor een paar drankjes en een paar bitterballen?

Stel je voor Feyenoord-Ajax in de bekerfinale en Feyenoord laat zicht verleiden tot de Amsterdam arena voor een paar flesjes fris en een bitterballetje achteraf.

Dit wordt de smet op het seizoen waarbij Charlois Europoort eeens iets niet wint. Worden die fris (als het al fris is en niet gemanipuleerd is) en bitterballen door Damhuis gefinancieerd ?

Wie betaalt de reiskosten voor het publiek dat ook nog hongerig mag toekijken.

Een schande !!

Anoniem zei

Klopt, je begrijpt het niet.

PeterK zei

Ik stel wel voor dat we een voorproever meenemen :-)

Anoniem zei

Ik ga uitermate ver voor een paar goede bitterballen. Niks mooier dan in het hol van de leeuw ze eerst arm te eten en te drinken en vervolgens met de beker onder je arm naar buiten te lopen!

Krimpenaar zei

Wij vonden het een zeer geslaagde avond! En niet alleen omdat we hebben gewonnen.

Krimpen - Charlois/Europoort 3-1.

Een verslag volgt zsm op onze website. Succes gewenst voor C/E 1 vanmiddag.