donderdag 16 juni 2011

Voorlopige indeling KNSB-competitie 2011-2012

De KNSB heeft de voorlopige indeling van de KNSB-competitie bekend gemaakt. Tot 1 juli kunnen clubs nog bezwaar aantekenen of opmerkingen maken. Wellicht een idee voor een aantal RSB-clubs om de koppen eens bij elkaar te steken want in poule 3G van de voorlopige indeling zitten maar liefst 6(!) RSB-clubs, waaronder ons 2e. Dit is niet langer landelijk spelen, maar een soort promotieklasse RSB geworden. Niet leuk voor de clubs en zeker niet leuk voor de RSB, de kans op wederom degradanten naar de promotieklasse is vrij groot. Naast ons 2e in 3G zien we: Spijkenisse 2, Dordrecht, Krimpen a/d IJssel, De Willige Dame en Overschie.

Ons 3e zit in poule 3D, met o.a. Sliedrecht en (wederom) RSR-Ivoren Toren 2. Ons 1e in poule 2C met o.a. Spijkenisse.

Voor de volledige voorlopige indeling zie de KNSB-site.

5 opmerkingen:

Sascha zei

Het 3e team zit in poul 3E ipv 3D

In de berichtgeving stond wel dat niet aan iedere verzoek kon worden voldaan. Als er nog bezwaar gemaakt moet worden, is de deadline wel best snel. Dus bestuur, doe je best (ook aan de overige RSB clubs).

Het 3e team zit in een groep waarin handhaving te realiseren valt.

Jason Zondag (SV Krimpen) zei

Ik heb al namens Krimpen aan Koos Stolk doorgegeven dat ook wij niet zo blij zijn met de indeling.
Als er een gezamenlijk initiatief richting KNSB komt, dan willen wij dat best onderschrijven.

PeterK zei

Lijkt me dat hier even snel voor 1 juli aktie moet worden ondernomen inderdaad, dit is natuurlijk niet echt leuk meer. De KNSB moet nu toch enkele klassen aanpassen i.v.m. terugtrekking(en)?

Jason zei

Ik zou zeggen: stuur een mail naar de KNSB met jullie bezwaren. Als hij die van alle betrokken verenigingen krijgt, lijkt de kans me best aanwezig dat er nog iets verandert.

Jason zei

Van Krimpen hebben jullie geen last meer! Wij zijn heringedeeld in 3F. Waar een verzoek al niet goed voor kan zijn.