zaterdag 9 april 2011

Het tweede nog niet veilig

Zoals je altijd ziet maakt een kat in het nauw rare sprongen, concurrenten om degradatie te ontlopen ,SO Rotterdam 2 wist te winnen van Rijswijk en Messemaker 2 won met maar liefst 6-2 tegen de sterke Regiohakkers.

Laat Messemaker 2 nu net onze laatste tegenstander zijn. Zij zullen alles in het werk stellen om deze pot te winnen en zodoende in de KNSB te blijven, mensen van het tweede wees gewaarschuwd!

Okee, dan de wedstrijd tegen Dordrecht, daar kan ik kort over zijn, met een nieuwe speler in hun midden ene Lukas v/d Linden hebben ze een waar kampioensteam gesmeed. Waarschijnlijk met dit team vanaf de start van de competitie waren ze een kampioenskanidaat. Een erg sterk team waar we in alle eerlijkheid eigenlijk vrij regelmatig ten onder tegen gingen. Bij een overwinning van Peter Kemner bleef het. Aan de staartborden misten we de slag, Maurice en Lennard verloren en Marc ging ten onder aan bord 1 tegen eerder genoemde Lukas. Aan de overige borden speelden we remise waar we zeker niet op iets meer konden hopen. Sterke krachten uit het derde John en Jaap speelden met zwart prima remises.

De laatste ronde 14 mei tegen Messemaker 2 zal het moeten gebeuren om een beschaamde degradatie af te kunnen wenden.

Lendert (TL CE2)


Lees ook het verslag van Dordrecht!
Bekijk meer foto's van Marcel Dirks van deze ontmoeting!

1 opmerking:

Anoniem zei

Lees hier het verslag van Dordrecht

http://www.schaakclub-dordrecht.nl/beheer/mainpagedown.php?archief=&berichtnummer=925