zondag 1 juli 2012

Einde zomertoernooi

De laatste ronde van het toernooi werd goed bezocht.

Aan het eerste bord had Cor een makkelijke avond , hij speelde met wit tegen Martin in ‘t Hout dat heb je in het Zwitsers. Cor won snel in een goede stelling een stuk en hoewel Martin het nog een tijd probeerde won Cor en won daarmee met 4,5 uit 5 het zomer toernooi. ( 1 remise tegen Nancy )

Aan bord twee speelden Lendert v/d Ouden en Nancy Kirana om de tweede plek. Uiteindelijk won Lendert en werd daarmee ongedeeld 2e. ( met 3,5 uit 5 )  Nancy werd hiermee op wp met 3 uit 5 3e . ( spelers die maar 1 of 2 keer meespeelden tellen niet mee in de einduitslag ).

Peter Kemner speelde een leuke partij en wist in de complicaties Ab Kamman met zwart de baas te blijven. Julian van Overdam tikte Tjerk Tinga er hard af. Jan van Overdam onze nieuwe clubkampioen won zijn eerste partij als kampioen van Eduard Smits. Piet Verheij wist ook op  3 punten te komen door Coen Arends te verslaan. Net als Gerrit  Boer die van Patrick Arends won. Angelique Osinga gaf Marco Kirana goed partij maar uiteindelijk verloor ze toch. Hans Uitenbroek won van Zhi Yang Fan.Heel lang hield Fleur stand tegen Cees van Oosterom uiteindelijk verloor ze toch. Tijn en Elisabeth Heezen speelden uiteindelijk remise. (vriendelijk van Tijn)

John Leer moedigde iedereen aan. De jeugd heeft nog een avond, de volwassenen zijn gesloten.

Een prettige schaakvakantie toegewenst. Denk er alvast over na of u de nieuwe secretaris wil worden.

Cor


Foto's Ruud Kok

1 opmerking:

PeterK zei

Is dat niet een bekende pokerspeler op de foto?