zaterdag 14 januari 2012

Groep 3

Een avond met belangrijke uitslagen !

Het is Zhi Yang Fan gelukt, wat anderen tot nu toe niet konden: Marjolein Osinga op 1e hele verliespunt trakteren ! Het is dus de 1e nederlaag van Marjolein in dit seizoen. Klasse, Zhi Yang !

De andere knappe prestatie staat op naam van Henk van der Velden: eindelijk wist iemand een stok in het wiel van Marco van der Heijden te steken. Weliswaar geen nederlaag voor Marco, maar wel remise en dat is een knappe prestatie van Henk !

Lennart Heijnen stond tegen Michiel Gerritse goed, maar maakte een kostbare fout. Daardoor mocht Michiel toch met een volle punt naar huis gaan.

Deze uitslagen zorgen ervoor, dat de koploper Rinus van de Wetering, zonder in actie te komen, zijn koppositie versterkt ziet worden. Maar ja, de Tour is nog lang.

Peter van Soest en Jan Hendrik Leopold blijven goed mee draaien door te winnen van Thomas Grolleman respectievelijk Janus de Vries en vinden daarmee, samen met Michiel Gerritse, aansluiting bij de belangrijkste achtervolgers van Rinus. Dat maakt het lekker spannend !

Peter dJ

Geen opmerkingen: