zondag 24 juni 2018

Update zomertoernooi

Inmiddels lopen we weer 3 avonden achter met de verslagen en uitslagen van de gespeelde toernooien. Bij deze een update:


8 juni was er een Rapidtoernooi. Julian kreeg van André namens de voorzitter de handdruk in ontvangst voor de titel Rapidkampioen Charlois Europoort 2017-2018. De prijzen voor deze avond hadden als thema Tompouce. Er waren wederom drie prijzen, een set van 4 dagverse tompouces, een tompouce luchtbed en een bus tompoucepopcorn. Deze prijzen waren voor de plaatsten 2,5 en 7. Lendert eindigde op de tweede plaats, en schonk snel zijn prijs aan de organisatie zodat hij de laatste bus naar huis nog kon halen. De 5e plaats was voor Angelique en de laatste prijs was voor Marcel. Marcel vond dat Marjolein meer recht had op deze vanwege het vertoonde spel. 



15 juni is er een Fischer Random Chess avond georganiseerd. Er waren 3 boterkoeken beschikbaar gesteld voor de plaatsen 2, 4 en 8. Bij afwezigheid van Julian lag de titelstrijd weer helemaal open. Uiteindelijk kwam Eduard als winnaar uit de bus en mocht de handdruk namens de voorzitter in ontvangst nemen. De boterkoeken gingen respectievelijk naar Zhi Yang, André en Marjolein.




22 juni was de avond van het snelschaaktoernooi. Er waren drie prijzen met als thema BBQ. Een setje sausjes, een setje sausbakjes en een set gereedschap voor het vlees. Om deze prijzen te winnen moest geëindigd worden op de plaats 2, 5 of 10. De gelukkige winnaars van deze prijzen zijn Zhi Yang, Lendert en Marjolein. Kampioen werd wederom Julian die slechts een halfje afstond aan een sterk spelende Yuelin.



Hieronder de tussenstand voor de laatste speelavond. De beste 4 avonden tellen mee voor het eindklassement. Indien een speler een klassementsprijs heeft gewonnen, kan hij/zij geen ratingprijs meer winnen.


Komende vrijdag spelen we een tweetallentoernooi als afsluiting van het seizoen en de competitie. Op de avond zelf zullen de koppels gevormd worden op basis van de laatst gepubliceerde ratinglijst.

Geen opmerkingen: