maandag 18 juni 2018

Massakamp met RSR succesvol

De massakamp met RSR Ivoren Toren zaterdag jl was een succes. Er waren ruim 20 spelers van beide zijden. Aan de top hadden wij Erik vd Doel en Julian van Overdam (Michel de Wit moest aan het eind helaas afzeggen) en dat maakte dat CE over de hele linie net een tikkie sterker was dan RSR, wat zich vertaalde in het eindresultaat.

Zelf spelde ik simultaan tegen 4 jeugdspelers en het moet gezegd: zij toonden aan dat zij al behoorlijk ver zijn in ontwikkeling. Vooral met de lopende klok erbij moest ik toch even aanpoten. Na afloop waren de jeugdspelers erg leergierig; met deze attitude maak je het snelst progressie!

Maar het belangrijkst was de sfeer. Deze was gemoedelijk; er werd goed geïntegreerd in het mooie NIVON-gebouw. Tussen de partijen was er nog een of andere debiel met een quiz. Blijkbaar dacht hij dat Cruijff een schaker was, of hij dacht althans dat diens uitspraken ook prima op het schaak toepasbaar zijn. En misschien had hij daar ook wel gelijk in.

Hierna werd er nogmaals gespeeld en nageborreld. Foto's stuur ik naar de webmaster, mogelijk kan hij ze plaatsen, maar voor een sfeerimpressie kunt u ook alvast op de website van RSR Ivoren Toren kijken.
http://www.rsrivorentoren.nl/nieuws_massakamp_20180617.htm

Filip Borst


Geen opmerkingen: