zaterdag 1 juli 2023

Slotavond seizoen 2022-2023, Bullit toernooi gewonnen door André van der Graaf

Vanavond was de laatste clubavond van het seizoen 2022-2023, voor de jeugd stond er een kloksimultaan op het programma tegen FM Michel de Wit. Michel wist door hard te rennen langs de borden alle 12 de partijen te winnen. Op enkele borden moest hard gewerkt worden om het punt binnen te halen, maar uiteindelijk kon de jeugd niet anders dan de huid duur te verkopen. De progressie is zeker zichtbaar op de borden en de resultaten komen stilletjes aan ook in de competitie naar voren.


Na de kloksimultaan voor de jeugd was er een feestelijk bullittoernooi met jeugdleden en seniorleden. Behalve het schaken was er ook voor de inwendige mens het een en ander beschikbaar, wat zorgde voor een prettige sfeer en een volle maag.


Het toernooi kenmerkte zich door partijen van 2 minuten pppp, volgens sommigen veel te snel, volgens anderen wel weer wat langzaam. De gebruikelijke snelschaakregels zijn gehanteerd. André van der Graaf bleek de handigste te zijn in dit tempo en hoefde enkel een puntje af te staan aan de enige titelhouder in het veld.

De uitslagen kunt u hieronder raadplegen.

Begin september zal het nieuwe seizoen aanvangen met de traditionele ledenvergadering. Tzt zal u nog een uitnodiging ontvangen. Mocht u een bestuursfunctie ambieren dan is dat zeker mogelijk, Julian, Angelique en André zullen allen aftreden. Cor en Melvin zouden het fijn vinden als er gegadigden zijn die iets voor de club willen betekenen en zitting willen nemen in het bestuur.

Een fijne schaakzomer gewenst.

Namens het bestuur.

Angelique Osinga

 


Geen opmerkingen: