vrijdag 16 augustus 2019

Zomeravond

Het is 15 augustus, ik zet het voetbalprogramma op de t.v. wat zachter. Feijenoord gaat comfortabel de rust in de 4 - 0 voorsprong komt niet in gevaar. De 140 meegereisde supporters zingen wat aanmoedigingen. De bel gaat we hebben vanavond in huize De Wit een ingelaste bestuursvergadering en Andre van der Graaf, Angelique Osinga en Zhi Yang Fan staan al voor de deur. Ze hebben taart meegenomen. Niet vanwege Feijenoord, maar omdat ze beiden met succes in Bratislava een internationaal scheidsrechters opleiding met succes hebben afgerond. Enige tijd later komen Julian van Overdam  en Tjerk Tinga aan. We zijn compleet. We gaan vergaderen over de zaal, voorstellen interne, externe etc. Vooral over financiĆ«n Helaas heeft Ruud Kok onze penningmeester op het laatste moment afgezegd en heeft nog geen stukken aangeleverd voor de ALV.
Ik vertel ze dat ons jeugdlid Daniel Dardha met zijn 13 jaar Belgisch kampioen is geworden voor 3 grootmeesters. De jongste in de Belgische geschiedenis. Vorig jaar was hij al wereldkampioen snelschaak onder de 14 jaar.dat belooft wat voor de toekomst. In september zal hij de IM titel krijgen. De vergadering is af en we drinken nog wat bier en andere dranken. PSV is ook door. September begint ons seizoen met de ALV.
Ik heb zin om weer te gaan schaken. Ik heb me alvast opgegeven voor het toernooi dat Krimpen organiseert op de maandagavonden na de vakantie. Hopelijk zien we elkaar snel.

uw voorzitter,

Cor de Wit

Geen opmerkingen: