zaterdag 23 april 2016

Team twee sluit af met gelijkspel tegen de kampioen

Het tweede is er niet in geslaagd te stunten tegen de kampioen in  klasse 3E.
Door dit gelijkspel werd WSC de overtuigende kampioen, proficiat!

De toon werd al snel gezet, toen er op bord 1 al snel remise aangeboden werd. Hans nam het zekere voor het onzekere en nam het aanbod aan. Toen duurde het lang voor er verder wat aan resultaten te noteren viel.
Even dacht ik dat we weleens dik zouden kunnen gaan winnen, alle borden stonden goed met een tijdvoordeel.
Echter weet ik ook dat dat allemaal niet zo veel zegt. Marcel en Kees wisten inderdaad fraai te winnen. Matthieu moest hardnekkig verdedigen en zag dit beloond met een half punt.
Jelle stond optisch heel aardig, maar wellicht was het ook niet meer dan een fata morgana hier ook remise.
Het drama geschiedde aan de borden 3,5 en 8. Zelf was ik ook weer 1 van de hoofdrolspelers, die een half punt weggaf en John en Arjen kregen het zelfs nog voor elkaar te verliezen.

Einde van weer een bewogen seizoen, een slechte start werd nog redelijk goed afgesloten zodat we uiteindelijk nog vierde werden. Ondanks het vertoonde spel werd ondergetekende dan weer wel teamtopscoorder met 5,5 uit 9.

5 opmerkingen:

Ton zei

WSC gefeliciteerd!

Ton zei

Verslag van CE 3 tegen Goes: http://www.svgoes.nl/senioren-extern/goes-1/966-eervolle-tweede-plaats-goes-1?6fc123d1cf3a4ea3f1d6eb410de93dd7=5000e2d0d5b7c4eff80c46997cfa5f43

Jason zei

Middelkoop 5 uit 8 volgens KNSB site.

Ton zei

Verslag van WSC: http://www.westlandseschaakcombinatie.nl/index.php/16-nieuws/wsc-1/906-wsc-1-promoveert-naar-de-2e-klasse-na-benauwd-gelijk-spel

Lentheman78 zei

Klopt Jason,

Ik zal het gelijk even aanpassen.