dinsdag 9 juli 2019

Slotavond Gezelligheidstoernooi

Op de laatste dag van het gezelligheidstoernooi was net als vorig jaar het tweetallentoernooi gepland, onder het mom van alles is nog mogelijk werd een indeling gemaakt op sterkte.

Twee teams zouden met prijzen naar huis gaan, net als vorig jaar waren er wederom spelletjes te verdelen. Degenen die op plaats 3 en 4 eindigden hadden prijs, de nummers 1 kregen allebei een handdruk van de voorzitter, dit betekende wel dubbel werk voor Cor maar dat had hij er wel voor over.

Er was een groot verschil tussen deze edite en de editie van vorig jaar. Vorig jaar eindigden bijna alle wedstrijden in 1-1 gelijkspel, dit jaar was er iets minder balans en werden de meeste wedstrijden wel beslist.

De ratingfavorieten Angelique en Zhi Yang maakten hun status waar en veroverden de felbegeerde handdruk van de voorzitter.

De prijzen waren voor team Gijsbert/Martin en André/Ed.Team Cor/Piet van Dijk eindigden eervol op een tweede plaats en team Eduard/Marjolein behaalden een 5e plaats.

Nadat alle partijen gespeeld waren en de prijzen uitgereikt waren was het tijd voor het algemene klassement. De score over de beste 5 avonden telt. André is kampioen geworden. Voor de tweede plaats moest nog even gekeken worden wat de scheidingscriteria waren, maar Angelique had meer avonden gespeeld dan Zhi Yang en kon daardoor de 2e prijs in ontvangst nemen. Zhi Yang werd 3e. De ratingprijzen gingen naar Marjolein (rating <1750) en de verbaasde Eduard (rating <2000).

Hieronder de eindstand.



Hiermee is ook seizoen 2018-2019 ten einde. Het volgende seizoen zal beginnen op 6 september met de ALV. U zult t.z.t. de stukken in uw mailbox kunnen ontvangen.

Het bestuur wenst iedereen een fijne zomervakantie en hoopt iedereen weer terug te zien in het nieuwe seizoen.

Geen opmerkingen: