vrijdag 31 juli 2009

Augustus lijst

De nieuwe augustus elolijst van de KNSB is nu officieel en HIER te vinden. Er zijn wat veranderingen t.o.v. de voorlopige lijst die enige tijd geleden uitlekte. Het gaat goed met de vereniging en dat blijkt natuurlijk ook uit deze lijst. Maar liefst 31 mensen met 1900 of meer! Alleen SO Rotterdam heeft er meer (32) en RSR komt ook in de buurt (30). Andere grote verenigingen blijven (soms ver) achter. Maar ook in de 1800 spelers hebben wij er een aantal die nog flink gaan klimmen, zoals Gertjan Pellikaan en Sophia. En een aantal nieuwe (sterke) leden staan nog niet eens op deze lijst. Het zou dus niet verbazen als we virtueel (om met Filip te spreken) in de breedte de sterkste vereniging van Rotterdam zijn! Wat ook fraai is: het betreft bijna allemaal aktieve leden en geen papieren leden. Van de top-25 van deze lijst speelt bovendien alleen Arjan van der Leij ergens anders extern en ook Gerard Kool speelt geen externe. Matthieu Middelkoop gaat weer wel spelen! Opvallend blijft de progressie van Herman (+102!). Ook Lendert blijft klimmen, al is zijn 0,5 uit 3 in Dieren wel een dipje. Leer nu al weer naar 2141 en zijn PK-titel moet nog komen. Cor weer boven de 2000, evenals Gijsbert. Tijd voor wat massakampen?

7 opmerkingen:

Anoniem zei

het LCT is nog niet meegerekend dus de jeugdspelers+Filip winnen bij November aardig wat punten

Anoniem zei

Gelukkig maar, anders denkt die Filip straks dat ie ook in het eerste thuis hoort...

Si Tumbuk zei

Hoor ik ook ;)

Gerrit Boer zei

Na het bekijken van de nieuwe ratings is duidelijk dat ons zomertoernooi toch verwerkt is in de cijfers.

Si Tumbuk zei

Klopt! De ratingcommissaris mailde me dat hij de resultaten al in deze lijst wilde verwerken.

Anoniem zei

Ik ben heel benieuwd hoeveel Filip heeft betaald om het zomertoernooi toch nog met de augustuslijst mee te laten tellen.
Zou hij zijn rating hebben willen oppoetsen om zodoende in een hoger bondsteam te komen?

Si Tumbuk zei

Dat zou dan een domme actie van me zijn geweest, want in dat geval had ik beter kunnen betalen om de resultaten van het LCT alvast mee te laten tellen.